• La Provancale


    • €69,99




    Welkom bij Verspaget Modelbouw, waar we u graag voorstellen aan de prachtige La Provancale, een bootmodel op schaal 1/25 van Artesania Latina. Dit modelbouwpakket biedt u de kans om een gedetailleerd scheepsmodel te bouwen met hoogwaardige onderdelen en een duidelijke Nederlandstalige handleiding.

    Specificaties:

    • Schaal 1/25: Dit model is gereproduceerd op een schaal van 1/25, wat zorgt voor een nauwkeurige weergave van alle aspecten van de originele boot. Elk detail is met zorg vastgelegd om een realistisch eindresultaat te bereiken.

    • Afmetingen: De La Provancale heeft indrukwekkende afmetingen met een lengte van 305 mm, een breedte van 100 mm en een hoogte van 335 mm. Dit maakt het model tot een opvallend pronkstuk in uw modelbouwcollectie.

    Dit model wordt geleverd met hoogwaardig beslag en een uitgebreid boekwerk met stapsgewijze foto's en instructies in het Nederlands, waardoor zowel beginnende als ervaren modelbouwers ermee aan de slag kunnen. Het bouwen van de La Provancale is een boeiende en leerzame ervaring die u meeneemt in de wereld van scheepsmodelbouw.

    Begin vandaag nog aan uw modelbouwproject en voeg de La Provancale 1/25 toe aan uw collectie. Bestel nu en geniet van het plezier van het creëren van dit prachtige stuk maritieme geschiedenis.