• San Juan Nepomceno


    • €399,00




    Welkom bij Verspaget Modelbouw, waar we graag het prachtige model van de San Juan Nepomuceno in schaal 1/90 van Artesania Latina aan u voorstellen. Dit modelbouwpakket biedt u de mogelijkheid om een historisch schip met ongekende details en vakmanschap te bouwen.

    Specificaties:

    • Schaal 1/90: Dit model is nauwkeurig gereproduceerd op een schaal van 1/90, wat betekent dat elk aspect van het originele schip minutieus is vastgelegd. Hierdoor kunt u genieten van een gedetailleerd en realistisch eindresultaat.

    • Afmetingen: Met een indrukwekkende lengte van 960 mm, een breedte van 400 mm en een hoogte van 750 mm is de San Juan Nepomuceno een opvallend meesterwerk dat aandacht zal trekken in elke verzameling. De royale afmetingen bieden voldoende ruimte om alle prachtige details van dit historische schip weer te geven.

    Dit model wordt geleverd met hoogwaardige beslagstukken en een stapsgewijze handleiding met duidelijke foto's, waardoor zelfs beginners in de wereld van modelbouw met vertrouwen aan de slag kunnen gaan. Het bouwen van de San Juan Nepomuceno is een boeiende en lonende ervaring die u in staat stelt om een stukje maritieme geschiedenis tot leven te brengen.

    Begin vandaag nog aan uw modelbouwavontuur en voeg de San Juan Nepomuceno 1/90 van Artesania Latina toe aan uw collectie. Bestel nu en geniet van het plezier van het creëren van dit prachtige schip.